mail@sofins-broker.com

Изпратете ни съобщение

052/63 38 37

0896 875 292

Посетете някой от нашите офиси

СОФИЯ ИНС БРОКЕР ООД

На 15.04.2004г. с Лиценз 25-3Б, издаден от Комисията по Финансов Надзор бе поставено началото на „СОФИЯ ИНС БРОКЕР” ООД, от двама ентусиасти и професионалисти с над 10 годишен опит в застраховането тогава.

С течение на годините броя на служителите и офисите се увеличава постоянно. Екипа расте и качеството на работата ни се подобрява. Служителите придобиват квалификации и чрез постоянните фирмени обучения, обучения на застрахователите, а така също и на Стопанска академия в гр. Свищов.

Дългогодишното ни присъствие на застрахователният пазар и ежегодният ръст в продажбите се дължи не само на професионализма на работещите в офисите, но и на използването на модерни технологии, които осигуряват бърза и прецизна работа при оферирането и издаването на застрахователните договори. Коректността към партньорите ни е водеща за нас. Стремим се да работим бързо, акуратно, в интерес на клиента.

НАШИТЕ ЦЕЛИ СА:

  • Осигуряване на професионални консултации при изготвянето на оферти и застрахователните договори.
  • Оказване на помощ при разрешаване на застрахователни проблеми.
  • Оказване на помощ при настъпване на застрахователни събития.
  • Администриране на застрахователните портфейли.

Правила за рeгистриране на жалби от ползвателите на застрахователни услуги и потребителски организации на „София Инс Брокер“ ООД